Šesto stanje zavesti, Adrian Predrag Kezele

28,60 

Ni na zalogi

Opis

Večino svojega življenja avtor ni govoril o dejanski resničnosti, v kateri živi. Celo njegove knjige so, kot pravi, samo vrh ledene gore. ‘ŠESTO’ pa je še najbližje izjavi: »Da, to je vesolje, v katerem živim; to je resničnost, iz katere prihajam.«


Res posebna izpoved in praktični napotki, ki lahko omogočijo povezovanje na videz nezdružljivega: tudi razdvojenih svetov, ki se objamejo v zavedanju, da smo vsi eno, zdaj in vekomaj.

Kot pravi avtor: »Kakorkoli, brez okolišenja – zelo jasno je treba izreči resnico: na tem svetu je veliko več od tega, kolikor vidijo oči povprečnega človeka.« Tako je nastala res drugačna ‘biografija’. Osvežujoče presenetljiv vodnik skozi paralelne svetove sveta, ki ga naseljujemo. Da čisto vsi lahko že zdaj pokukamo v Šesto stanje zavesti in še malo naokoli. Samo da spomnimo: po večini smo v Tretjem!


Skozi presenetljive opise svojih doživetij osvetli Adrian P. Kezele vse tisto, kar je celo pogumnim popotnikom skozi svetove duha še največkrat zakrito kot za tančico, v megli, nerazumljeno, od zunaj pa večkrat zasmehovano in potlačeno. Predvsem pa ne dovolj pozorno zaznano ali vključeno v vsakdanje življenje, tudi če že doživljamo kaj podobnega. Toliko bolj presenetljivo pa bo vse skupaj za tiste, ki tega plesa zavesti še ne doživljajo in morda tudi nočejo sprejeti, da je vse to obilje na voljo čisto vsem.


Adrian P. Kezele je do danes izdal že okoli petdeset knjig in še naprej ustvarja nove. V svojih delih bralcem predaja znanje na izjemno praktičen način. Neodvisno od hrvaških izdaj so tuje založniške hiše njegove knjige izdajale v srbščini, slovenščini, madžarščini, ukrajinščini in angleščini. Njegove knjige so rezultat življenja, posvečenega raziskovanju in predajanju znanja v duhovnosti.

Je ustanovitelj Duhovne akademije, v okviru katere skupaj s sodelavci poučuje Integralno meditacijo, nadzira triletni študij indijske astrologije – Džjotiš (Jyotish) ter vodi številne druge seminarje in delavnice s posebnim poudarkom na ustvarjanju osvobajajočih izkušenj, ki vodijo v smeri odstranjevanja iluzij in decentralizacije življenja.

Adrian je ustanovitelj globalne mreže intuitivne komunikacije Synchrozone in utemeljitelj duhovnega plesa pod imenom NuDanza (www.nudanza.life) ter ustanovitelj Združenja Umetnost darovanja (www.umjetnost-davanja.hr), ki se ukvarja s promocijo kulture darovanja.

Je promotor zdravega načina življenja, netekmovalnega športa in bivanja v naravi (www.end7ess.eu). Svoja razmišljanja in doživetja pogosto objavlja na svoji spletni strani www.adriankezele.com, stik z njim pa lahko navežemo tudi prek družabnih omrežij.