Način nakupovanja

Željeno knjigo lahko naročite s klikom na gumb “Dodaj v košarico” ob naslovu knjige. Izbrana knjiga se bo prenesla v spletno košarico. Nato lahko nadaljujete z izbiranjem novih knjig ali pa se odločite za zaključek naročila. Košarica izbranih knjig je prikazana zgoraj desno v črnem pasu, kjer JE na voljo ikona košarice. S klikom na “Prikaži košarico“ vam bolj podrobno prikaže vaše želene knjige.

Ko ste zadovoljni z naborom knjig v košarici, kliknite na gumb “Nadaljuj na blagajno“, ki vas pripelje na stran, kjer vpišete vaše podatke za plačilo in dostavo. Naslov za dostavo je lahko drugačen kot naslov plačnika. To lahko na strani plačila ustrezno označite in izpolnite. Naročilo zaključite s klikom na gumb “Kupite sedaj”.

Po oddaji naročila boste na vaš e-naslov prejeli sporočilo s potrditvijo naročila. Možno je, da je izbrana knjiga že prodana v naši prodajalni ali preko spleta, zato počakajte na dodatno sporočilo s strani prodajalca, ki bo potrdil vaše naročilo oz. vas obvestimo o trenutni nedobavljivosti.

Knjige lahko naročite tudi na tel. 041/400-406, vsak delovnik med 10,00 in 20. uro ali preko epošte knjigarna.vodnik@gmail.com
Možen je predhodni ogled in osebni prevzem knjig v Knjigarni in antikvariatu Vodnik, Ciril Metodov trg 15, 1000 Ljubljana.
Knjige lahko pošljemo po povzetju, lahko pa znesek nakažete na naš TRR, s tem se izognete plačilu stroška za povratno nakazilo denarja.
Strošek poštnine je 4 evre, ne glede na količino naročenih knjig, plus znesek, ki ga zaračuna Pošta Slovenije za povratno nakazilo denarja.

Pošiljke dostavlja Pošta Slovenije.
Za pošiljke zaračunamo enotno poštnino 4 evre.
Znesku cene knjig je torej potrebno prišteti poštnino v vrednosti 4 evrov ter znesek za povratno nakazilo denarja, ki ga zaračuna Pošta Slovenije po veljavnem ceniku.
Znesek za povratno nakazilo denarja je odvisen od višine nakupa, povprečno pa se giblje med 1 do 2 evra.