HARRY POTTER IN DVORANA SKRIVNOST (ilustrirana izdaja), J. K. Rowling

44,99 

1 na zalogi

Opis

Ilustrirana izdaja druge knjige fantazijske klasike J.K. Rowling je polna čudovitih barvnih ilustracij Jima Kaya, prejemnika prestižne nagrade Kate Greenaway Medal. Prekrasna knjižna poslastica, kot nalašč za predane oboževalce in za bralce, ki šele vstopajo v svet Harryja Potterja.

Kljub svarilu nazaj na Bradavičarko

Mladi čarovnik Harry Potter čaka, da minejo mukotrpne počitnice pri stricu in teti, ko ga preseneti drobni hišni vilinec. Ta Harryja posvari naj ne hodi na Bradavičarko, saj ga tam čaka smrtna nevarnost, a deček ga ne posluša. Veselje ob ponovnem snidenju s prijatelji pa žal ni dolgotrajno, saj nekdo študente z uroki spreminja v kamnite kipe.

Na čarovniški šoli se dogaja nekaj srhljivega

Harry Potter sliši čudno, strašljivo šepetanje. Kmalu pa ni več edini, ki se boji za svoje življenje. Na steni se pojavi skrivnosten napis. Toda kaj natanko naj bi to pomenilo? Harry, Ron in Hermiona storijo vse, da bi rešili skrivnost.

Več kot 500 milijonov prodanih izvodov

Knjige iz serije o čarovniku Harryju Potterju so bile prodane v več kot 500 milijonov izvodih ter prevedene v več kot 80 jezikov, doživele pa so tudi uspešno filmsko upodobitev.